Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijeenkomsten over ‘De nieuwe verkoper’

Komende week organiseert de stichting WoonWerk een drietal bijeenkomsten over ‘de nieuwe verkoper’. Het heeft te maken met de huidige consument die zich anders gedraagt dan voorheen.

Omdat de consument een ander koopgedrag vertoont, moet de verkoper zich daarbij aanpassen. De consument van nu is kritisch, mondig en goed geïnformeerd. Daar moeten verkopers zich bij aanpassen en dat is soms best lastig. Een drietal ‘inspirerende ondernemers’ trekken het land in en vertellen over het belang van gastvrijheid, een goed verhaal en de impact van online en mobiel shoppen.

Inspirerende sprekers
De drie sprekers zijn Rick Moorman van Moorman, eigenaar van Moorman Mannenmode, Benito van Dijk van Ben van Dijk Electronics en Frank Veldhof, directeur van Hutten Catering. Op drie achtereenvolgende avonden zullen zij in resp. Eindhoven (10 maart), Den Haag (11 maart) en Zwolle (12 maart) hun verhaal houden. Het programma wordt afgesloten met een kort optreden van cabaretier Jaap Bressers. De avonden beginnen om 19.00 uur, duren tot 21.50 uur en worden afgesloten met een borrel.

(Gratis) toegang
De toegang is gratis voor deelnemers die werken bij een bedrijf dat afdraagt aan het Sociaal Fonds Wonen. Voor bedrijven die niet afdragen is de toegangsprijs 95 euro.

Meer informatie en aanmelden: www.werkeninwonen.com
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten