Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Blaauw Woonidee finalist Retail Jaarprijs

Blaauw Woonidee uit Jubbega behoort tot de drie finalisten van de ING Retail Jaarprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel. Op 14 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Blaauw Woonidee zal het moeten opnemen tegen Blijdesteijn Mode uit Tiel en Maggy’s Mode uit Bunschoten-Spakenburg. Alle drie bedrijven scoorden een ‘rapportcijfer’ tussen 8,4 en 8.9 bij een klanttevredenheidonderzoek en de jury spreekt van ‘een lijst met ijzersterke kandidaten’. De drie detaillisten hebben inmiddels een traject achter de rug waarbij ze door mystery shoppers en klanten zijn beoordeeld en worden nu nader aan de tand gevoeld door een vakjury waarna uiteindelijk een winnaar zal komen.

CBW-Mitex apetrots
Blaauw Woonidee was in 2009 ook al genomineerd voor de Retail Jaarprijs, maar haalde uiteindelijk niet de eerste plaats. CBW-Mitex is reuze in zijn nopjes met de nominaties want alle genomineerden zijn lid van de Branchevereniging.
Naast de verkiezing van Beste Zelfstandige Winkel door een vakjury zijn er nog aantal andere categorieën waarin prijzen zijn te winnen. Zo strijden bouwmarkt Karwei, De Tuinen en Deen Supermarkten om de prijs voor de Beste Winkelketen. Ook in de categorie Leukste winkel om bij te werken, Beste starter en beste bricks & clicks zijn prijzen te verdelen. Daarnaast zijn er ene tweetal publieksprijzen. Alle winnaars worden op 14 november bekendgemaakt.

Meer informatie: www.retailjaarprijs.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten