Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Blikken als blikvanger

Overmat, leverancier van hardwas olie, vond een aardige oplossing om de stand op Domotex aan te kleden. Blikken werden gebruikt als bloempot en lamp.

Afgelopen dagen werd in Hannover de beurs Domotex gehouden. Voor exposanten een kostbare aangelegenheid omdat de huur, het verblijf en de standbouw het nodige kost. Deelnemer Overmat, sinds jaar en dag aanwezig op de beurs,  introduceerde een vernieuwde stand met materiaal uit eigen magazijn. Een paar grote blikken werden ondersteboven gehangen en zo omgetoverd tot exclusieve verlichting en een paar kleine blikken bleken uitstekend te kunnen functioneren als bloempot.Recycling 2.0
Dit keer ging het om nieuwe exemplaren, maar gebruikte blikken kan natuurlijk ook. Dat past aardig in de trend die zichtbaar was op de beurs: vloeren moeten duidelijke gebruikssporen hebben om ze zo een ‘authentiek karakter’ te kunnen meegeven. Dus als de blikken een paar jaar meegaan als onderdeel van de stand en langzamerhand wat deukjes oplopen, passen ze volledig in deze ontwikkeling. De vraag is of dat dan kan worden gezien als recycling of zelfs het upgraden van de blikken, upcycling dus.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten