Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bol.com breidt uit met design woonproducten

Bol.com biedt een podium voor designers die hun producten voor een groot publiek onder de aandacht willen brengen. Het werkt hiervoor samen met Crowdyhouse, online een marktplein dat specifiek is gericht op design producten.

Bol.com presenteert de designproducten onder de naam Design Podium. Het omvat meubelen, verlichting en woonaccessoires. Op dit moment heeft Bol.com 187 producten in de winkel, afkomstig van 24 geselecteerde designers die zijn aangesloten bij Crowdyhouse. Het is de bedoeling om dit aanbod de komende tijd uit te breiden. Crowdyhouse is een online marktplaats waar designers en makers via het platform hun producten onder de aandacht van een groot publiek kunnen brengen. Door aan te sluiten bij Bol.com wordt het bereik verder vergroot.

Extra informatie
Naast de producten is op het Design Podium ook informatie te vinden over ‘het verhaal erachter’; de designers geven uitgebreid informatie over het ontwerp, hun visie en het materiaal van het product. Daarnaast bieden zij wooninspiratie met tips en fotografie. Crowdyhouse is een Nederlandse startup die via crowdfunding is gestart en eerder dit jaar van diverse investeerders vers kapitaal ontving om het platform verder uit te bouwen. De meeste designers op het platform komen uit Nederland, maar ook buitenlandse designers zijn vertegenwoordigd. Via Crowdyhouse kunnen zij wereldwijd hun producten verkopen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten