Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bol.com opent woonwebwinkel

Bol.com opent vandaag een online shop met een groot aantal interieurproducten. Dat varieert van kruk tot kleed en van duur design meubilair tot goedkope kussentjes.


In de webshop zitten zo’n 80 merken waarbij het aantal aangeboden aantal items per merk verschilt van 1 (lamp van Luceplan) tot 1467 (kussens van Dutch Decor). Accessoires, stoelen, krikken, sidetables, dekbedovertrekken, hoeslakens, gordijnen, jaloezieën en (veel) lampen behoren tot het assortiment. Dat loopt van dure designstoelen van Driade tot zitzakken met Smurfen. Qua niveau is het zeer verschillend: designmerken als Luceplan, Artemide en Magis, maar ook goedkope verlichting van Massive, klokken van NeXtime en handdoeken van Walra. Onder de aanbieders zitten ook in de vakhandel veel verkochte merken als Arte Espina, Brink en Campman, Beddingshouse, Damai, Lifestyle, Riverdale en Philips.

Gunstige voorwaarden
Bezoekers kunnen onder meer selecteren op kleur en stijl. Daarbij is de keus uit landelijk, klassiek en modern. Verreweg de meeste producten zitten in het laatste segment en de zogenaamde klassieke stijl levert vooral veel behangplaatjes op. Maandelijks is er een ‘inspirerend thema’, geënt op trends en seizoenen. De eerste heet ‘Natuurlijk thuis, haal buiten naar binnen’. Het zijn bij elkaar gesprokkelde producten van hout, producten met een groene kleur of afbeeldingen van bomen, struiken of wat anders wat geassocieerd kan worden met ‘natuur’ of ‘buiten’. De voorwaarden zijn gunstig: gratis verzending vanaf 20 euro, gratis retourneren, voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis en 30 dagen bedenktijd.

Uitbreiding webshop
Het ligt in de bedoeling om de komende tijd het assortiment verder uit te breiden. Waarmee is niet duidelijk. Nu ontbreken onder meer banken, bedden, matrassen, kasten en vloerbedekking, uitgezonderd karpetten.
De shop met woonartikelen is de derde speciaalzaak die bol.com dit jaar opent. In februari werden al een winkel met alles voor dieren en een winkel met alles voor tuinieren en klussen geopend.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten