Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Brink & Campman zit er bovenop

Karpettenproducent Brink & Campman lanceert de catalogus voor 2017 met nieuwe producten. De medewerkers van de fabrikant springen er bovenop, letterlijk.



Afgelopen week introduceerde Brink & Campman de catalogus met nieuwe kwaliteiten, kleuren en designs. Daaronder zitten merken uit de internationale interieur- en mode wereld zoals Anderson, Morris & Co en Sanderson. Nieuwkomer in dit gezelschap is Wedgwood, fabrikant van serviesgoed van aardewerk en porselein.

Er bovenop
Brink & Campman gebruikt al jaren de slogan On top of it om te laten zien dat zij als fabrikant met hun kleden ergens óp liggen, in dit geval de vloer. Met de lancering van de nieuwe catalogus wordt dat nog eens benadrukt; de mensen liggen boven op de karpetten van de fabrikant uit Lichtenvoorde.

Mensen en/of producten
Dat ligt toch wat anders, zo blijkt uit navraag. Volgens sales manager Robert Apeldoorn is een foto van de catalogus een beetje saai en werd het op dat moment beschikbare personeel even naar de showroom gevraagd te komen voor een foto. ‘Gewoon met de smartphone genomen, niks geregisseerd ofzo. Het is best een leuke foto. Vooral als er mensen op staan, dat blijkt aan te slaan.’
Voor alle duidelijkheid: de foto’s voor de nieuwe catalogus zijn op locatie genomen door en professionele fotograaf. Daarop zijn vooral producten te zien. En geen, of nauwelijks, mensen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten