Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'CBM-beurs' gaat niet door


De door de CBM geïnitieerde beurs in september gaat niet door. Er is te weinig belangstelling bij de leden van de branchevereniging om te komen tot het minimaal vereiste aantal deelnemers.

‘Om uiteenlopende redenen heeft men er van afgezien. Geen tijd, geen zin, geen geld, net terug van een andere beurs, toch maar een huisshow – om allerlei redenen wilden bedrijven niet meedoen’, aldus Herman Jurrius van organisator CBM, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Bedoeling was om een ‘CBM-beurs’ te houden in de Beursfabriek, het gebouw dat vroeger de Home Boxx heette en achter beursgebouw De Woonfabriek in Nieuwegein ligt. De beurs zou tegelijkertijd worden gehouden met de najaarsbeurs in De Woonfabriek zodat bezoekers makkelijk zouden kunnen switchen tussen beide beurzen.
Binnen korte tijd wist de CBM een aantal leden te vinden die toezegden te willen meedoen met de beurs, direct gedoopt tot Dutch Furniture Fair. Uiteindelijk bleek er te weinig belangstelling te bestaan om te komen tot 16 deelnemers, het minimaal benodigde aantal om de beurs te laten plaatsvinden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten