Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

C&C werkt aan www.mijnheerlijkehuis.nl

Met de site mijnheerlijkehuis.nl richt formulehuis Concepts & Companies zich nadrukkelijk tot de consument. Veel beeldmateriaal, tips, een lifestyletest en nieuws is te vinden op de site. Ook kun je via de site meedoen aan een ‘Twitter spreekuur’.


Achter de site www.mijnheerlijkehuis.nl zitten de formules van Concepts & Companies: Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf en Wonen en Otak. Dat is niet direct zichtbaar want de site is primair bedoeld om de consument, de potentiële bezoeker van een van de winkelformules, te prikkelen. Dat betekent veel plaatjes, veel kleur en meerdere mogelijkheden om zelf wat te downloaden of te testen.

Interactief
Zo kan de bezoeker met de ‘lifestyletest’ in een tiental stappen aan de hand van een aantal sfeerbeelden zijn woonstijl bepalen. Je kunt filmpjes bekijken, er is een agenda met allerlei activiteiten ‘op het gebied van interieur en design’, stylistennieuws, een prikbord waarop leuke en handige gedane activiteiten zijn te zien en waarop je kunt reageren. Ook kun je  diverse brochures downloaden.

Twitter spreekuur
De site sluit aan bij jaargetijden of speciale momenten in het jaar en zo konden afgelopen 2 weken bezoekers een foto van hun eigen gemaakte herfststukje opsturen en daarmee een waardebon winnen. Die is te besteden bij een van de vier formules van Concepts & Companies. Op 20 november begint een Twitter spreekuur waarbij mensen over een van tevoren vastgesteld thema vragen kunnen stellen. Het spreekuur wordt iedere 14 dagen gehouden.

Webshop op komst
Via de site zijn alle winkels van het formulehuis te vinden. Bedoeling is dat bezoekers van de site ook bezoekers van de winkel worden. Via de regelmatig verspreide folders van de diverse formules worden lezers geattendeerd op de site. Ondertussen wordt deze verder uitgebouwd en in de toekomst wordt er ook een webshop aan gehangen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten