Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Chinese vloerenfabrikant Power Dekor levert rechtstreeks

Power Dekor wil binnen drie tot vijf jaar één van de toonaangevende leveranciers in de Europese vloerenbranche worden. De levering zal direct plaatsvinden via outletstores. 

Dekor Europe, de in Hamburg gevestigde dochteronderneming van de Chinese laminaat-, parket- en bamboevloerenproducent Power Dekor, heeft grootse plannen. Het bedrijf wil rechtstreeks gaan verkopen aan professionele ambachtslieden en architecten via outlet-stores. Er zijn inmiddels twee outlet-stores geopend in Duitsland en een in Italië. Het zal vooral gaan om bamboeparket dat onder de naam 'bamboo your life' op de markt wordt gebracht.

Integratie hele bedrijfskolom 
Power Dekor is met 30.000 medewerkers en een omzet van 1,5 miljard euro één van de grootste spelers ter wereld op de markt van laminaat en houten vloeren. Naar eigen zeggen is het bedrijf de grootste fabrikant ter wereld van bamboeparket. Het assortiment is breed en diep en varieert van standaardproduct tot hoogwaardig maatwerk. Power Dekor is een van de weinige bedrijven die de hele keten heeft geïntegreerd; van eigen bossen tot eindproduct, zonder tussenkomst van tussenhandel.

Aanwezig op Domotex
Op de beurs Domotex, die 12 januari van start gaat, is Power Dekor aanwezig, zie hal 9 D17.
Meer informatie: www.powerdekor.de en www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten