Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Colors@Home genomineerd voor Franchise Trofee

De formule Colors@Home maakt kans op de NFV Franchise Trofee die op 28 mei wordt uitgereikt.

De NFV Franchise Trofee is een vakprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging en wordt dit jaar voor de 13e keer uitgereikt. De prijs is een erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. Naast Colors@Home zijn de franchiseformules Febo en New York Pizza genomineerd.

Opsteker
Rob van Prooijen, eigenaar en oprichter Colors@Home is in zijn nopjes met de nominatie. ‘Het is een prachtige opsteker. In een markt die gekenmerkt wordt door stagnatie en kaalslag kunnen wij de 156 aangesloten franchisenemers van Colors@Home en de medewerkers van de formule een toekomst bieden door iedere dag invulling te geven aan onze missie: meer omzet door de winkel, tegen de laagst mogelijke kosten, met de hoogst mogelijke marge. Ik ben ongelofelijk trots op onze enthousiaste franchisenemers en de medewerkers die iedere dag voor ze klaar staan.’

NFV
De in 1972 opgerichte NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Het ledenbestand bestaat uit circa 207 franchisegevers en circa 50 adviseurs/geassocieerde leden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten