Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

De Duitse reservebank

De grappen en grollen, vooroordelen en voorspellingen rond Nederland - Duitsland zoemen rond op internet. Er wordt getwitterd, gefacebooked, gemaild, gebeld en geluld alsof er niks anders gaande is. Hoe zit het eigenlijk met de Duitsers?

Hoe zit het eigenlijk met de Duitsers? Beter gezegd: hoe zitten die Duitsers? Nou, dat kan best lekker. We keken even rond bij de zieltogende Nederlandse meubelindustrie en vonden een paar geweldige exemplaren die rijp zijn voor de Duitse markt en de wedstrijd van vanavond gaat daarbij helpen. Zo krijgen we weer wat Schwung in de Nederlandse economie en onze oosterburen helpen daarbij. Economisch een win-win situatie, hoewel het voetbaltechnisch natuurlijk om een win-loose situatie moet gaan. Concreet gaat het om een  reservebank voor de Duitse Mannschaft en de trainer kan kiezen uit een tweetal stoelen.

Deze zes meter brede bank is model Balmoral, gemaakt door Bendic. (Bekleed met leer van Duitse runderen, dat wel).

 

Stoel van Marly’s, 2 jaar geleden gemaakt in een oplage van 10 stuks en inmiddels een collectors  item. Het doet denken aan de tijd dat de post nog PTT heette en op tijd bezorgde.

 

Daddy’s Chair van De Vorm. Eenvoudig en tegelijkertijd uitgesproken model dat inmiddels gekopieerd wordt. Eventueel ook als bank verkrijgbaar.


Dit genereuze aanbod van de vaderlandse meubelindustrie kan zorgen voor een expertboost want eigenlijk willen velen zo’n bank of stoel. Maar dan moet Oranje natuurlijk wel winnen, anders staan we in ons hempie.
De Duitse trainer Joachim Löw zal nu moeten kiezen. Ja, u leest het goed: Löw heet die man. En we weten allemaal wat Löwe in het Duits betekent.
Dit wetende gaan we in een zetel naar de overwinning.

Zo, die zit!

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten