Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Design District biedt compact overzicht voor projectinrichting

Professionals in de zakelijke interieurinrichting kunnen binnenkort op Design District een fraai overzicht krijgen van nieuwigheden op Design District. De overzichtelijke beurs wordt in een toepasselijke omgeving gehouden, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

 


Na een eenmalig uitstapje naar november vorig jaar vanwege corona is Design District weer terug naar de vertrouwde datum in juni. De beurs wordt van 8 t/m 10 juni gehouden in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Zo'n 200 interieurmerken, veelal vertegenwoordigd door hun agenten, zullen aanwezig zijn. Daarbij zitten grote en bekende merken, maar ook 14 beginnende en/of zelf-producerende ontwerpers en ondernemingen. Op de site is een handig overzicht te vinden van de deelnemers met een korte karakteristiek.

 


Doelgroepen
De beurs richt zich op interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Inhoudelijk gaat het om meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en diverse andere materialen. Alles wordt getoond in kleine stands waardoor er alleen ruimte is om echt wat nieuws te tonen.

 


Lezingen en rondleidingen
Tijdens de beurs zijn er diverse lezingen, onder meer over verlichting, de gezonde en toekomstgerichte kantooromgeving, de veranderende rol van de interieurprofessional en hoe je creativiteit in de leer- en werkomgeving kunt creƫren. Ook zijn er dagelijks rondleidingen door de van Nelle Fabriek die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Openingstijden
Woensdag 8 en donderdag 9 juni zijn uitsluitend toegankelijk voor het vakpubliek. Vrijdag 10 juni zijn naast professionals ook studenten en particulieren welkom.

Meer informatie: www.designdistrict.nl


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten