Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Design District wil meer dan alleen design tonen

Van 21 t/m 23 mei is Design District, ‘vakevenement voor interieurdesign’ in Zaandam. Naast de beurs zijn er in aanpalende gebouwen op vrijwel alle dagen diverse bijeenkomsten die deels vrij toegankelijk zijn.

Design District profileert zich als evenement voor interieurdesign en wil meer bieden dan alleen het tonen van ‘een portie design’ door middel van producten. De organisatie nodigt bezoekers ook uit voor ‘inspiratie, kennis, netwerken, lekkere hapjes en drankjes.’ Ruim 150 deelnemers bevolken de beursvloer. Dat zijn fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers kantoor- en projectmeubilair, woninginrichting, verlichting, sanitair, tegels, materialen, vloeren en textiel. Ook diverse vakbladen, magazines en beroepsverenigingen zijn vertegenwoordigd.

Bezoekers
Bezoekers van de beurs zijn interieurarchitecten, architecten, project inrichters, ontwerpers, facility managers, retailers, en anderen met vakmatige interesse in interieurdesign. De eerste twee dagen zijn exclusief voor vakpubliek, de laatste dag (vrijdag 23 mei) zijn ook anderen welkom.

Bijzondere omgeving
Design District wordt gehouden in de gebouwen van Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Dit parkachtige terrein behoorde vroeger tot Defensie en herbergt een groot aantal karakteristieke industriële panden.
De beurs is op woensdag 21 mei geopend van 11.00 – 21.00, de beide andere dagen van 11.00 – 18.00 uur.

Meer informatie: www.designdistrict.nl

Tijdens de beurs organiseren diverse brancheverenigingen een eigen programma. Op 21 mei organiseren FMN (Facility Management Nederland) en CoreNet FMN voor FMN-leden én niet-leden een dagprogramma over mens, concept, inrichting en huisvesting. Op 22 mei houdt stylistenvereniging Crisp een ledenvergadering annex inspiratiedag en op 23 mei is de jaarlijkse agentendag van de VIA (Vereniging Interieur Agenten). Ook is er op die dag een minicongres van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten) onder de naam Design Yourself Spring 2014.
Alle dagen (en ook nog op 24 en 25 mei) is er de openbaar toegankelijke manifestatie ARTzaanstad waar 100 kunstenaars uit hele Nederland hun ‘mooiste werken’ tonen.
Meer over deze bijeenkomsten op http://www.designdistrict.nl/programma/programma

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten