Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Designbeurs Object Rotterdam op cruiseschip SS Rotterdam

Morgen begint in Rotterdam de ‘beurs’ Object Rotterdam. Ruim 50 deelnemers tonen daar producten uit de wereld van interieur, mode, beeldende kunst en architectuur met als overkoepelend thema design.

De locatie van de beurs is bijzonder, namelijk het voormalige cruiseschip SS Rotterdam. Van 5 t/m 8 februari staat het schip in het teken van design; van mode en interieur tot beeldende kunst en architectuur. De beurs vindt plaats in de verschillende ruimtes van het schip. In de La Fontaine zaal presenteren zich twintig deelnemers die werken met bijzondere materialen zoals keramiek, marmer, hout en textiel. In de Glass Enclosed Promenade exposeren 35 deelnemers hun mode- en woonaccessoires. Daar aanwezig zijn ook productontwerpen en industriële producten die in kleine oplage worden gemaakt.

Ingerichte hotelkamers
Naast de producten is er meer te zien en te beleven. Op het Main Deck zijn verschillende hotelkamers door deelnemers ingericht en te bezoeken. In de Odyssee zaal op het B-Deck zijn tijdens de beurs ‘inspirerende design talks’ Wie geïnteresseerd is in de historie van het schip kan op zondag 8 februari diverse lezingen bijwonen. Verschillende bekende Nederlandse architecten en kunstenaars hebben aan de vormgeving van het schip een bijdrage geleverd. Je kunt ook logeren in een van de kajuiten. Voor bezoekers van de beurs gelden speciale tarieven.

Art Rotterdam Week
Object Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week die van 4 t/m 8 februari wordt gehouden. Tijdens deze dagen zijn er door de hele stad tentoonstellingen, kunstbeurzen, en lezingen. Bezoekers die Object Rotterdam willen bezoeken, kunnen gebruik maken van een gratis shuttle service die vertrekt vanaf het nieuwe metrostation Wilhelminaplein (Nieuwe Luxor).

Meer informatie: www.objectrotterdam.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten