Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Designbeurs Object Rotterdam op cruiseschip SS Rotterdam

Van 11 tot en met13 februari is in Rotterdam de ‘beurs’ Object Rotterdam. Ruim 75 deelnemers tonen daar producten uit de wereld van interieur, mode, beeldende kunst en architectuur met als overkoepelend thema design.

Object Rotterdam presenteert zich als beurs voor hedendaags design en vindt plaats op het voormalige cruiseschip SS Rotterdam. Hier vindt de bezoeker producten die vallen binnen het raamwerk van mode, interieur, beeldende kunst en architectuur met ‘design’ als verbindende factor. Het zijn veelal producten die in kleine oplages worden gemaakt. Het evenement vindt plaats in de verschillende ruimtes van het schip, ook op plaatsen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Een aantal hutten van het schip zal speciaal voor deze beurs op bijzondere wijze worden ingericht. 

Tekst en uitleg
Naast het bekijken van bijzondere producten is er op vrijdagmiddag een interviewmarathon waarin het met name zal gaan om de relatie tussen architectuur en design. Ook zijn de ontwerpers van de producten aanwezig om tekst en uitleg te geven over hun creaties. Tijdens de beurs kun je gebruik maken van een pendel met het jacht Thalassa dat vaart van de Wilhelminapier naar het schip.

Art Rotterdam Week
Object Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week die van 10 t/m 14 februari wordt gehouden. Tijdens deze dagen zijn er door de hele stad tentoonstellingen, kunstbeurzen, pop-ups en lezingen.

Meer informatie: www.objectrotterdam.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten