Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Domotex slaat wereldwijd de vleugels uit

Domotex, vakbeurs voor vloerbedekking, wordt internationaal steeds verder uitgerold. Zo komt er in mei een speciale editie voor machinaal vervaardigd tapijt in Turkije.

Onder de naam Domotex Gaziantep Machine-Made Carpet Fair wordt van 26 t/m 29 mei in Turkije een nieuwe beurs gehouden onder de vlag van Domotex. De beurs richt zich op machinaal vervaardigde tapijten. Gaziantep ligt in zuidoost Turkije, niet ver van de Syrische grens en is een belangrijk centrum voor de export van dergelijke tapijten. De beurs beleeft in mei haar eerste editie en wordt volgend jaar gehouden in september/oktober onder de naam Domotex Turkey.

Spinn-off
De beurs is een van de spin-offs van de ‘originele’ beurs Domotex die ieder jaar in januari in Hannover wordt gehouden. Binnenkort (25 t/m 27 maart) zal Domotex Asia/Chinafloor in Sjanghai zal plaatsvinden en van 1 t/m 3 april is Moskou aan de beurt met Domotex Russia. Omdat Rusland zo’n immens land is én een nog vrij onontgonnen markt is gaat Domotex-organisator nog een stapje verder. Onder het motto ‘Domotex goes regional’ was er in februari een eendaagse beurs Novosibirsk en is er volgende week (19) maart ook een eendaagse beurs in Jekaterinenburg, beide grote steden in de buurt van Kazachtstan.

Midden Oosten
Om het plaatje af te maken: afgelopen november was Domotex Middle East dat overigens na jaren niet in Dubai werd gehouden, maar in Turkije. En de reguliere Domotex in Hannover? Die is er weer in 2015, van 17 t/m 20 januari.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten