Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Domotex zet vol in op ‘innovatie’

Vloerenbeurs Domotex legt in de komende editie veel aandacht op innovatie. Op drie verschillende plaatsen wordt in geconcentreerde vorm innovatieve vloerbedekking getoond.

De drie podia hebben ieder hun eigen specialiteit; in hal 6 gaat het om vinyl, pvc en tapijt, in hal 9 staan parket en laminaat in de schijnwerpers en in hal 17 is het speerpunt handgeknoopte tapijten. De beursorganisatie van de Hannover Messe besteedt op verschillende manieren aandacht aan de drie verschillende podia onder de gemeenschappelijke naam Innovations@Domotex. Er is gekozen voor focus op innovatie en het concentreren hiervan op een drietal podia omdat uit onderzoek blijkt dat veel bezoekers een Sonderschau voorheen vaak over het hoofd zagen. Of er niet aan toekwamen.

Architecten trekken
Met de drie innovatieplatforms hoopt de beursorganisatie vooral architecten en andere mensen uit de projectwereld naar de beurs te lokken die nu in het kort een goed overzicht kunnen krijgen van nieuwe, innovatieve producten. Architecten kwamen de laatste jaren wel naar de beurs voor de diverse lezingen, maar zagen weinig van de getoonde producten omdat zij de beursvloer niet opgingen. Het speciale ‘projectonderdeel’ Contractworld vervalt dan ook tijdens de komende beurs. Wel krijgen bezoekers de kans om in te haken bij een begeleide rondleiding waarbij het met name zal gaan om hetgeen wordt getoond op de platforms met innovatieve producten.

Handig boekje
Op het innovatieplatform in hal 6 zijn op alle dagen lezingen van diverse sprekers. Terugkerend thema is het gebruik van de vloerbedekking als ruimtelijk element van de binnenruimte. Ook is daar een speciale ruimte waar bezoekers informatie kunnen krijgen. Inmiddels is er een compact boekje verschenen met daarin een overzicht van alle 62 innovatieve producten die door een jury zijn geselecteerd en op de drie verschillende platforms te zien zullen zijn. Het boekje is ook te downloaden van de site.

Domotex wordt gehouden van 11 t/14 januari 2014
Meer informatie: www.domotex.de
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten