Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Draadloos opladen met lockers van Van Esch

Van Esch, producent van garderobesystemen, introduceert een locker met een geïntegreerd oplaadpunt voor smartphones en tablets. Opbergen en opladen in een keer en in een kast.

Lockers uit de Aquarius H collectie van Van Esch kunnen worden voorzien van een oplaadpunt waarmee je een tablet of smartphone draadloos kunt opladen. Leg je apparaat in de locker zodat het veilig is opgeborgen en tegelijkertijd wordt deze opgeladen. De draadloze oplaadtoepassing kan geïntegreerd worden in alle houten Aquarius lockers die verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten. Volgens eigen zeggen is Van Esch de eerste fabrikant in de projectinrichting die dit draadloos opladen via meubelen aanbiedt. Per vak kan deze mogelijkheid worden gerealiseerd.

Oplaadhoesjes
Om smartphone of tablet draadloos op te laden, moet deze beschikken over een zogenaamde Qi standaard. Onder meer de Google Nexus, Nokia Lumia en Panasonic Eluga beschikken hierover. Heeft het toestel deze ingebouwde functie niet (zoals iPhone, HTC One M8, Galaxy S5), dan zijn er verschillende hoesjes op de markt (oplaadsleeves) waardoor het toestel geschikt wordt voor draadloos opladen. Het systeem van Van Esch is vergelijkbaar met het vorige maand geïntroduceerde systeem dat Ikea gebruikt in verschillende tafels en lampen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten