Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Dutch Design Week zoekt ontwerper die ‘live’ wil werken

De creatieve broedplaats Broeinest in Eindhoven is op zoek naar een ontwerper die tijdens de Dutch Design Week in oktober ter plekke een nieuw werk maakt van aldaar aangeleverd (rest)materiaal.

Broeinest is een soort flexwerkconcept dat is gevestigd op Strijp-S, een van de centrale plekken waar ieder jaar in oktober de Dutch Design Week wordt gehouden. Broeinest laat zich lastig omschrijven en is geen bedrijf, organisatie of bureau, maar een plek, waar allerlei initiatieven de ruimte krijgen. In Broeinest zijn een aantal startende bedrijfjes gevestigd en het fungeert als een ontmoetingsplek en materialenbibliotheek voor (interieur)architecten, ontwerpers en creatieve makers. Het is een initiatief van Baars & Bloemhoff, leverancier van decoratief plaatmateriaal, in samenwerking met Forbo Flooring, Interface, Spectrum Design, Modular Lighting Instruments, Bulo, Sphinx tegels en DRT Gietvloeren.

Geld en aandacht
Broeinest zoekt een talentvolle ontwerper die gedurende de Dutch Design Week (17 t/m 25 oktober) live een werk maakt van (rest)materiaal dat wordt aangeleverd door de partners/sponsoren van Broeinest. Bedoeling is dat de ontwerper op deze manier de toeleveranciers ‘met elkaar verbindt.’ De ontwerper krijgt hiervoor een vergoeding van 2000 euro en, uiteraard, een fraai podium tijdens het grootste design evenement van Nederland. Geïnteresseerden kunnen een mail met motivatie en portfolio sturen naar jbonnie@broeinest.nl.

Meer informatie: www.broeinest.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten