Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fraaie speakers aan de muur

Audiospecialist Bang & Olufsen lanceert een geluidssysteem dat bestaat uit hexagon ‘tegels’ aan de muur. De complete installatie plus geluiddempende elementen vormen samen een fraaie wall of sound.


Gisteren meldden we in een overzicht hoe de hexagon het interieur verovert. De zeshoek met gelijke zijden is blijkbaar voor veel producten geschikt en daar voegt de Deense audio- en videospecialist Bang & Olufsen iets aan toe: luidsprekers die je als esthetisch element aan de muur bevestigt. Vorm en functie vloeien zo ineen.

Zelf inkleuren
De Beosound Shape bestaat uit vier speakers, een versterker, een hub voor alle verbindingen en  twee geluiddempende elementen, alle in de vorm van een hexagon. Het basispakket van acht ‘wandtegels’ kun je uitbreiden met extra versterkers en speakers tot een groter geheel. De tegels zijn verkrijgbaar in een tiental kleuren waardoor ook het oog aan zijn trekken kan komen. Zelf inkleuren is in dit geval een kwestie van oor, oog en handen.

Wall of sound
Het geheel draait om de BeoSound Core, het hart van het systeem dat vrijwel alle streaming opties ondersteunt zoals Spotify Connect, AirPlay en Chromecast. Ook Bluetooth is geen probleem. Een speciaal algoritme zorgt ervoor dat het geluid vol klinkt waar je ook bent in de kamer. Een echte wall of sound dus.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten