Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Frans Molenaar ontwerpt gordijncollectie voor Vadain

Modeontwerper Frans Molenaar ontwierp in samenwerking met gordijnleverancier Vadain een gordijnstoffencollectie, geïnspireerd op zijn eigen kledingontwerpen. Vanmiddag is de officiële lancering in Amsterdam.

Gordijnleverancier Vadain geeft de term woonmode wat extra cachet door een samenwerking met modeontwerper Frans Molenaar. Samen met Vadain ontwierp hij een stoffencollectie, geïnspireerd op zijn eigen couture. Een aantal stoffen uit deze collectie verwerkte Molenaar in concrete kledingontwerpen. Vanmiddag, 24 september, wordt de gordijncollectie officieel geïntroduceerd door middel van een modeshow. Dit gebeurt in de salon van Molenaar in Amsterdam.

Piping
In de collectie zitten grafische dessins die volgens Vadain ‘perfect binnen een modern interieur passen’. Kenmerkend is het gebruik van biezen, borders, unieke voeringen en pipings. Het gebruik van piping is hét handelsmerk van de couturier. Bij de collectie hoort een passende presentatie en Vadain besteedde extra aandacht aan de uitstraling van het eindproduct. Dat is te terug te zien in stalenrek, labels en hangers.

Logische ontwikkeling
Vadain begon ooit als gordijnenatelier en ontwikkelde zich tot totaalleverancier door in de loop der jaren een steeds verder uitdijende stoffencollectie aan te bieden. Het bedrijf staat niet bekend als trendsetter, maar is naar eigen zeggen wel constant op zoek naar nieuwe trends. Het bedrijf uit Genemuiden ziet de keus om de samenwerking te zoeken met Frans Molenaar dan ook een logische ontwikkeling. De ‘Frans Molenaar loves Vadain’-collectie hangt naar verwachting vanaf half oktober bij zo’n 300 woninginrichters in Nederland.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten