Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fusie Kleine-Leiden met Oranje Groep

De bedrijven Kleine-Leiden en Oranje Groep zijn gefuseerd. Door de fusie hopen de bedrijven zich beter te kunnen positioneren en zich internationaal te kunnen profileren.

Kleine-Leiden en de Oranje Groep zijn beide werkzaam in de markt voor onderhoudsproducten en reparatiemiddelen voor hout, stof en leer. De fusie tussen Kleine-Leiden (met het merk Fixx Products) en Kleine-Solutions (zusterbedrijf voor meubelreparatie) met Oranje is geen samenwerking uit luxe en in een gezamenlijk bericht naar de klanten wordt gesproken van ‘uitdagende marktomstandigheden’. Maar er is meer. ‘Het veranderende retail landschap en de steeds verdergaande consolidatie in de woonbranche vragen om sterke partners die een steeds hoger serviceniveau kunnen bieden. Landsgrenzen vervagen en verdergaande integratie van Europa vragen ook binnen ons werkgebied steeds meer om een internationale marktstrategie’, aldus het bericht.

Gezamenlijke marketing
Volgens beide fusiepartners ‘ontstaat een sterke partij, die de kracht en schaalgrootte heeft om de productenportfolio verder te ontwikkelen, het serviceniveau verder te verhogen en internationaal haar vleugels verder uit te slaan.’ Zo wil het bedrijf met name in Duitsland verder groeien. Beide merken zullen onder eigen naam blijven bestaan, zo verzekert Ruben Bouwmeester van Oranje. Wel verwacht hij dat er gezamenlijke marketing zal worden bedreven. Kleine-Solutions meubel reparatieservice is met ingang van aanstaande maandag 15 december operationeel vanuit Apeldoorn.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten