Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Goelst overgenomen door Stas

Gordijnrailleverancier Goelst is overgenomen door Stas uit Eindhoven. Goelst ging eind mei failliet en maakt in afgeslankte vorm een doorstart onder de naam Goelst NL. 

Door de overname verliezen 16 van de 39 personeelsleden bij Goelst hun baan, 23 worden overgenomen door Stas. De locatie in Ede blijft gehandhaafd en van daaruit zullen de klanten worden beleverd. Stas picture hanging systems is fabrikant van ophangsystemen voor schilderijen, planborden en wanddecoraties. Ook levert het bedrijf minirails met 12 V verlichting. Goelst levert diverse soorten aluminium rails en is sterk in de zorgsector en zakelijke markt. Ook levert Goelst aan de vakhandel. Het bedrijf is met name bekend vanwege de G-Rail.

Meer innovatie
Volgens directeur-eigenaar André Stas zullen bestaande relaties worden bestendigd en zal Goelst blijven doen waar het bedrijf goed in is; het leveren van kwalitatief sterke producten. Hij zegt ‘meer innovatieve kracht in de organisatie’ te willen brengen en meer te gaan doen aan marketing. Daarbij verwijst hij naar Stas dat 22 patenten en modelbeschermingen in huis heeft. ‘Goelst staat bekend om de goede kwaliteit, maar het heeft er een beetje ontbroken om de producten goed in de markt te zetten.  Wij gaan proberen Goelst gezonder en fitter te krijgen.’

Eigen productontwikkeling
Goelst heeft een eigen productontwikkelings-, montage-, project-, en serviceafdeling en levert naast normale gordijnrails ook systemen voor vouwgordijnen, paneelgordijnen en grote glasoppervlaktes. Alle systemen zijn elektrisch uit te voeren en te integreren met een domoticasysteem. Stas is gespecialiseerd in mini-rails en de ophangsystemen zijn te monteren op ieder type wand en plafond. Producten van Stas zijn te vinden in uiteenlopende organisaties en instellingen in de zorg en onderwijssector. Ook musea en kunstgaleries behoren tot de klanten van Stas.

Meer informatie: www.stas.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten