Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Groothandel INTR optimaliseert afhaalcentra

Groothandel INTR gaat de afhaalcentra opnieuw inrichten en tegelijkertijd meer aandacht geven aan de parketteur. Ook wordt het mogelijk de afhaalcentra/showrooms te bezoeken met particuliere klanten.
 



De vestiging van INTR in Zwolle (zie foto) is de eerste die wordt voorzien van een nieuwe inrichting. Klanten kunnen er een groot aantal producten direct meenemen en het afhaalcentrum moet ook gaan dienen als 'inspiratie' voor de bezoekers. Er komt meer aandacht voor parket waarmee de groothandel zich specifiek richt op de parketteur, naast de woninginrichter een belangrijke doelgroep. Volgens INTR past de ombouw in de groeiambities van het bedrijf. Daarnaast wil de groothandel de logistieke en online dienstverlening optimaliseren, zo meldt het in een persbericht. Zo wordt gefaseerd overgestapt op distributie met volledig eigen vervoer.

Assortiment
INTR is de samenvoeging van de groothandels Bosgoed en Forinn en onderdeel van Uzin Utz Nederland dat op haar beurt behoort tot het Duitse moederbedrijf Uzin Utz. Speerpunten in het assortiment zijn vloeren en toebehoren, voorheen het specialisme van Bosgoed en 'alles voor raam en wand', het specialisme van Forinn. Naast hoofdkantoren in Deventer en Asten heeft INTR tien afhaalcentra, verspreid over het land. Bij het bedrijf zijn 75 mensen werkzaam.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten