Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Groothandels Gebrs. Willard en Bosgoed gaan samenwerken

De groothandels Gebrs. Willard en Bosgoed gaan samenwerken op het gebied van sales, marketing als distributie. Beide groothandels kunnen zo aan hun bestaande klanten een breder assortiment aanbieden.

Gebrs. Willard in Naarden voegt aan het assortiment toe de laminaat-, vinyl- en parketcollecties van Parador die nu alleen door Bosgoed gevoerd worden. Bosgoed, met als thuisbasis Deventer, gaat op haar beurt het private label Sfeervol Wonen Tapijt en Smart Strand distribueren, afkomstig van Gebrs. Willard. Smart Strand is een van de merken van de Amerikaanse tapijtfabrikant en tot nu toe had Gebrs. Willard hiervoor het alleenrecht om dit te verkopen in Nederland.

Verdere samenwerking
Beide bedrijven hopen door de uitbreiding van het assortiment ‘nog meer waarde te kunnen leveren’ aan de klanten in de woonbranche. Het is de bedoeling dat de samenwerking zich niet beperkt tot een uitwisseling van collecties, maar dat klanten van beide groothandels ook zullen kunnen profiteren van wederzijdse versterking in marketing, logistiek en service. Hoe dat concreet vorm gaat krijgen, is nog niet duidelijk.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten