Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Grote belangstelling voor Light+Building 2014

De in 2014 te houden beurs Light+Building is al voor 85% volgeboekt, zo laat Messe Frankfurt weten. Het centrale thema is energie efficiëntie.

Pas 30 maart 2014 begint de beurs en die vroege belangstelling geeft aan dat exposanten graag op de tweejaarlijkse beurs willen staan. Het is een breed platform waarbij naast pure verlichting ook veel techniek aan de orde komt. Licht voor huis, tuin en keuken, kantoorverlichting, openbare verlichting, maar ook technische installaties voor gebouwbeheer, software, led technologie en energie-opwekking via zonnecellen komt aan bod op de beurs.

Energie-efficiëntie
Slim gebruik van energie loopt als een rode draad door het totale evenement. Want verlichting is wereldwijd een behoorlijke energieslurper. Uiteraard zullen de nieuwste snufjes op het gebied van ledverlichting te zien zijn. Veel aandacht is er voor automatisering waarbij intelligente systemen niet alleen de verlichting aansturen, maar ook zorgen dat ‘energiestromen’ in goede banen worden geleid. Gebouwen worden steeds energie-efficiënter en zullen soms zelfs fungeren als energiecentrales waarbij overtollige energie getransporteerd wordt naar andere gebouwen.

Bezoekers
Light+Building wordt tweejaarlijks gehouden en is onder meer interessant voor architecten, planners, designers, interieurarchitecten, projectinrichters en  vertegenwoordigers van handel en industrie. De editie van afgelopen jaar trok 196.000 bezoekers en was volledig volgeboekt. Exposanten moesten zelfs naar het buitenterrein uitwijken. De komende editie is van 30 maart tot en met 4 april 2014.

Meer informatie: www.light-building.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten