Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Heimtextil in beeld

Heimtextil ( 8 – 11 januari, Frankfurt) is vooral een beurs waar kleuren en gevoel een belangrijke rol speelt. Hierbij een klein overzicht in beeld.

 

 

 

 

Digitaal printen breekt nu eindelijk echt door. Vrijwel ieder oppervlak is hier voor geschikt. Behang op een paneel, stof voor de poef en een tafelblad met hetzelfde dessin.

 

 

 

 

 

 

 

Gerster is specialist in passementen. Deze vrouw op de stand van de Duitse fabrikant maakt duidelijk dat dit handwerk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternatieve meubelbekleding van gerecyclede materiaal op de Sonderschau van jonge designers. Outdoorkwaliteit gemaakt van stukjes tuinslang.

 

Talloze designers laten zien welke dessins mogelijkerwijs verschijnen op dekbedovertrekken, gordijnen, kussens, behang en andere producten. Op de foto Tatiana Design.

 

 

Behang krijgt steeds meer zeen zichtbare en voelbare structuur. Dit dessin uit de Intrique collectie van Arte heeft door verwarming deze vorm gekregen.

 

 

 

 

Groothandel Vespo gaat het merk Walra meer smoel geven en doet dat onder meer met speciale winkelpresentaties. ‘Betaalbare luxe voor een leuke prijs’.

 
 
 
Kussen in banaanvorm om je arm te ontlasten bij stevig gebruik van de smartphone. Hoeveel sms-jes, WhatsApp-jes en spelletjes zou deze exposant tijdens de beurs hebben ‘verbruikt’?
 
 
 
 
 
Hoe promoot je een product dat verwijst naar incontinentie? Je hangt paraplu’s aan het plafond zodat je van het druppelen van boven niets merkt.
 
 
 
 
 
 

Kleurrijk bedtextiel van Beddinghouse.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten