Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

HMC voert actie vanuit eigen Glazen Huis

Het HMC Rotterdam haakt in op de actie van 3FM Serious Request die vandaag van start gaat. Vanuit een glazen huis in de kantine zijn er diverse activiteiten.


In de kantine van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) ) in Rotterdam is een woonkamer, die normaal gebruikt wordt als stylingruimte, omgebouwd tot glazen huis. Van hieruit zijn docenten en leerlingen actief voor 3FM Serious Request. Het HMC haakt hiermee in op de actie van 3FM Serious Request die vandaag van start gaat. Doel van deze actie is om geld op te halen om babysterfte terug te dringen, met name in Afrikaanse landen.

Creatief geld inzamelen 
De leerlingen worden op meerder manieren uitgedaagd om op een creatieve manier geld op te halen voor het doel. Iedereen met klein meubilair kan deze week (t/m woensdag) langskomen op de school voor een advies of kleine reparaties, alles tegen een zelfbepaalde vergoeding. Er zijn houten kerstballen te koop en wie een zeer aparte kerstboom zoekt, kan terecht voor een compleet houten kerstboom. Ook kunnen mensen zelf aan de slag met het maken van een vogelhuisje.

Landelijke actie
De actie van 3FM Serious Request wordt dit jaar gehouden vanuit Enschede. Daar zitten een drietal diskjockeys van 3FM vrijwillig opgesloten in een Glazen Huis van waaruit deze week radioprogramma’s worden gemaakt. Ook zijn er de hele week optredens. De radiozender organiseert de actie samen met het Nederlandse Rode Kruis om zo geld in te zamelen voor kinderen in Malawi en andere landen.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten