Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hoezo digitaal inrichten?

Digitaal behangen, een vloer leggen of een bankstel configureren- het kan allemaal. Toch is het soms handig om fysiek in de weer te gaan met de producten. Dan wordt het resultaat direct duidelijk.



Via het scherm een eikenhouten vloer leggen? Geen probleem. Het dessin veranderen in Hongaarse Punt of een andere kleur? Kwestie van even klikken. Een zevenzits bank in elkaar knutselen en daarbij opstelling, kleur, stofsoort en pootjes aanpassen? Je doet het binnen een minuut.

Toch willen mensen gewoon fysiek schuiven met producten. Vorige week was Interstuhl een van de deelnemers aan de beurs Design District. Interstuhl levert vooral bureaustoelen, maar heeft ook TANGRAMis5 in het programma, een zitbank waarmee je een beetje kunt spelen qua grootte en opstelling.



Aangezien Interstuhl zich richt op de projectmarkt en interieurarchitecten en projectinrichters alles digitaal voorbereiden, verwacht je dat ook voor deze zitmeubelen. Natuurlijk gebeurt dat, maar een aantal bezoekers kon de verleiding niet weerstaan om even lekker fysiek met de meubels te schuiven. Snel, handig en gewoon leuk.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten