Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

HTC/De Woonindustrie trekt designmerken aan

Beurscentrum HTC wordt gestaag verbouwd tot De Woonindustrie. Ondertussen druppelen namen van nieuwe exposanten binnen. Hieronder diverse uit het hogere segment en zelfs designmerken melden zich aan als standhouder.



Met de omschakeling van naam, een fikse verbouwing en een koers waarbij meer ruimte komt voor consumenten om het centrum te bezoeken, weet het Home Trade Center (HTC) in Nieuwegein ook diverse designmerken aan zich te binden. De meubelmerken Castelijn, Label, Metaform, Molinari. KFF en Pode by Leolux en de karpettenmerken WoolStudio en de Millenerpoort zijn zeker van de partij. Meubelfabrikant Gelderland zit op de wip. De designafdeling krijgt een eigen gezicht ‘waar naast ruimte en licht, intimiteit en geborgenheid belangrijke uitgangspunten zijn’, aldus een persverklaring deze week.

Premium merken
Tijdens de najaarsbeurs, 15, 16 en 19 september, zullen ook een paar premium A-merken aanwezig zijn. Audi, B&O, Miele zullen samen met exposant ABB Busch-Jaeger een speciale presentatie maken. Hierbij wordt een situatie gecreëerd waar alle veel techniek in- en om het huis wordt gepresenteerd. Het gevolg is een technologische mengeling van muziek, koken, een hoop elektronica en een fraaie limousine

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten