Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Inhaken op de troonswisseling (6)

Oranje tapijt voor buitengebruik, een selectie van verfstalen, een aparte website met accessoires, gewoon wat oranje vlaggen in de tuin: woonondernemers spelen in op de kroningsdag.

Langzaam verkleurt Nederland in een oranje land en ondernemers in de woonbranche doen er in beperkte mate aan mee. Groothandel GJ Floors uit Genemuiden leverde afgelopen duizenden vierkante meters oranje tapijt. Veelal is dat tentoonstellingstapijt dat wordt gebruikt om een buitenruimte aan te kleden. GJ Floors deed dat al vaker, zie: www.gjfloors.nl

Decorette Heiloo deed het een stuk simpeler en fotografeerde een deel van de verfstalen, verstuurde de foto via Twitter met als bijschrift ‘Wij leveren honderden kleuren oranje’. Klanten krijgen overigens daarbij ‘50% oranjekorting’.

 
www.gispenthestore.nl

Deco Home Peter Kok uit ’s-Gravesande liet zich inspireren door digitaal behang van BN Wallcoverings met het portret van Beatrix en richtte een speciaal hoekje van de winkel in. Met een vlag, een paar rollen blauw tapijt, een rode tapijtstaal en een beer met gouden kroon creëerde hij een aardig sfeertje. 

Meubelfabrikant Gispen heeft diverse acties met ‘Koninklijke korting’. Ook de schaapjes van Gispen (Happy Sheep) hebben zich aangepast en zijn ineens van kleur verschoten. Gispen is een bekende leverancier voor het Koninklijk Huis. Amalia kreeg bij haar geboorte een speciale stoel en Juliana en Bernard waren echte Gispen-fans.

 

De site www.micatuca.nl plukte een aantal oranje interieurproducten uit het totale asortiment, maakte er een aparte pagina van (http://t.co/KW5OyH7bw) en huppakee – zo heb je een aantal ‘kroningsartikelen’.

De Proust van de Italiaanse ontwerper Alessondro Mendini is geen Nederlands product, maar van fabrikant Magis. De peperdure originele vesie uit de jaren zeventig is nu verkrijgbaar in een kunststof uitvoering in knaloranje. 

 

Wiechers Wonen in Dwingeloo houdt het eenvoudig. Buiten op het grasveld voor de grote winkel hangen een drietal oranje vlaggen. Waarschijnlijk zonder kroon of datum, dus bij komende koningsdagen kunnen de vlaggen gewoon weer worden gebruikt.

Stoffeerderij Meubelrestyle uit Huissen pakt het nog efficiënter aan. Bij de vestiging in Bennekom laat de stoffeerder weten dat elke klant een koning is. Die uitspraak kan in principe jaren blijven hangen.Zie: http://www.facebook.com/photo.php?

    

 


<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten