Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Jos van Bree sales director Carpet Sign

Jos van Bree is in dienst getreden bij Carpet Sign als commercieel directeur. Hij zal zich onder meer sterk maken voor de internationale expansie van het bedrijf.

Van Bree is verantwoordelijk voor Nederland én voor het buitenland. Hij zal zich internationaal met name richten op groeimarkten als het Midden-Oosten en Rusland. Van Bree werkte hiervoor bij meubelfabrikant Meubitrend waar hij zich bezig hield met de buitenlandse contacten. Hiervoor werkte hij onder meer ondervloerengroothandel Estillon en karpettenfabrikant Brink & Campman/Lomgbarn.

Custom made
Carpet Sign produceert karpetten die veelal custom made zijn. Kleur, grootte, vorm en te gebruiken materialen zijn naar wens in te vullen door de klant. Het bedrijf uit Asten richt zich op het hogere marktsegment en werkt regelmatig samen met mode ontwerpers of designers. Zo lanceerde het bedrijf onlangs de collectie Roadkill, een serie karpetten in de vorm van dierenhuiden naar een ontwerp van designer Roderick Vos. De bedrijfsnaam Carpet Sign wordt duidelijk als merknaam gepositioneerd. 

Zie ook: www.carpetsign.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten