Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kees Hoogendijk nieuwe directeur CBM

Per 1 juni begint Hoogendijk als directeur van de CBM (Centrale Bond van Meubelfabrikanten). Hoogendijk werkte eerder onder meer bij de Metaalunie en MKB-Nederland.

De CBM laat weten met Hoogendijk een ‘meewerkende en ondernemende directeur’ te hebben gevonden. Hoogendijk (55) is de opvolger van Henny Groeneweg die vanaf augustus vorig jaar tijdelijk optrad als directeur na het plotselinge vertrek van Rob Kars. Hoogendijk komt van het onderwijs adviesbureau EB Management waar hij directeur was. Daarvoor werkte hij tien jaar als lobbyist voor MKB-Nederland en deed daar ervaring op met verenigingsmanagement en belangenbehartiging. Ook werkte hij bij de Metaalunie.

Netwerkdag
Hoogendijk stelt zich op de site van de CBM zelf voor en stelt dat verenigingsmanagement, lobbyen en belangenbehartiging hem ‘in het bloed’ zitten. ‘De overstap naar de CBM is een logische vervolgstap in mijn loopbaan en een mooie uitdaging in een relatief nieuwe werkveld.’ De komende maanden zal Hoogendijk zijn ‘oor te luisteren leggen bij medewerkers en leden’. De eerste officiële gelegenheid hiervoor zal zijn tijdens de Netwerkdag op 4 juni in Vessem (bij Eindhoven).

Inkrimping secretariaat
Met de komst van Hoogendijk hoopt de CBM een koers voor de langere termijn uit te zetten. Tegelijkertijd ziet de CBM zich genoodzaakt zich aan te passen aan de huidige economische omstandigheden. Het betekent dat de personele bezetting van het secretariaat in Haarlem wordt teruggebracht met 3 fte.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten