Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Letterstoel als blikvanger

De letterstoel van de Franse fabrikant Tabisso valt in de categorie ‘leuk’. De stoel is eigenlijk vooral om niet op te zitten, ze stelt de Nederlandse leverancier.

De letterstoel is leverbaar in alle letters van het alfabet en in veel kleuren. Waarschijnlijk hebben de stoelen niet allemaal hetzelfde zitcomfort, want een I is een stuk smaller dan een W of M. Een O geeft weer een andere zitervaring. Het is bepaald geen doorsnee stoel, maar wie zijn bedrijfsnaam in de ontvangstruimte wil communiceren heeft ruime keus. Want de stoel is gericht op de zakelijke markt. Maar wel met een knipoog. ‘Het is pas leuk als mensen er niet te lang op zitten, dus eigenlijk als er niemand op zit’, zegt Rob Verwoerd. Hij is agent voor de Franse firma Tabisso die de stoel fabriceert.

Leesteken als lamp
Verwoerd ziet de stoel als aardige aanvulling op zijn collectie ‘gewone’ projectmeubelen. Architecten zien het niet als design, maar dat is volgens Verwoerd ook niet de opzet. Zo zijn ook leestekens in de collectie opgenomen en wordt bijvoorbeeld een ! een lamp. Op alle producten zit een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer informatie: www.roveroffice.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten