Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ludo Campman nieuwe directeur Euretco Wonen

Per 1 augustus is Ludo Campman benoemd tot directeur Euretco Wonen bij retailorganisatie Euretco.. Campman werkte hiervoor onder meer bij Auping en beddenconcern Hilding Anders. Hij is de opvolger van Maarten Bakker.

Al sinds februari was duidelijk dat Campman de nieuwe directeur Euretco Wonen zou worden bij het retailbedrijf, maar nu is het dus officieel. Harry Bruijniks, CEO van Euretco is blij met de komst van Campman. ‘Ludo kent de woonbranche door en door en weet uit de praktijk hoe leveranciers en ondernemers elkaar kunnen versterken. Met zijn kennis en ervaring kan Euretco Wonen de nieuwe koers met volle kracht inzetten’, aldus Bruijniks die het afgelopen half jaar de functie overnam nadat Maarten Bakker begin dit jaar intern werd overgeplaatst.

Online versterken
Campman laat weten onder meer de komende tijd zich sterk te maken voor ‘online ontwikkelingen’ die er op gericht zijn om meer consumenten naar de winkel te krijgen. Campman was hiervoor onder meer commercieel directeur bij Auping en country manager Nederland bij het beddenconcern Hilding Anders. Hieronder vallen onder andere de merken Eastborn, Jensen en Pullman.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten