Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meer verlichting op meubelbeurs IMM

Verlichting krijgt meer aandacht tijdens de IMM in januari 2018. Naast decoratieve verlichting zal er aandacht zijn voor technische verlichting. Hiermee wil de beurs zich vooral richten op architecten.De Koelnmesse verbreedt de meubelbeurs IMM met meer aandacht voor verlichting. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen decoratieve verlichting en technische verlichting. Bij decoratieve verlichting gaat het om stijl en sfeer, bij technische verlichting vooral om de verbinding tussen digitalisering, automatisering en kostenbesparing waarbij het esthetische aspect zeker niet vergeten mag worden. De decoratieve verlichting richt zich meer op de eindconsument (c.q. de retailer), met de technische georiënteerde verlichting wil de IMM architecten verlokken om de beurs te bezoeken.

Verbreding beursconcept
Op verschillende plekken op de beursvloer zal extra aandacht zijn voor verlichting. Zo zal in ‘Das Haus’, een op de toekomst gerichte woonomgeving die ieder jaar door een speciaal aangezochte designer wordt vormgegeven, decoratieve verlichting een belangrijk element worden in de gehele inrichting. Ook is er tijdens de beurs een speciaal programma waarin ‘inspiratie en informatie’ over verlichting zal worden gegeven aan bezoekers.
Met het nog duidelijker integreren van verlichting in het beursconcept geeft de Koelnmesse nog wat meer inhoud aan de jaren geleden ingezette slogan Global competence in furniture, interiors and design.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten