Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelfabrikant Arco zoekt foto’s van mooie bomen

Arco wil de Local Wood collectie promoten en zoekt daarvoor steun via een Facebook-actie. Mensen kunnen een foto uploaden van ‘de mooiste boom in de buurt’ en daarmee een weekendje Achterhoek winnen.

Local Wood is de collectie waarbij de meubelfabrikant uit Winterswijk gebruik maakt van hout uit de regio. Ook het zagen gebeurt in de buurt. Ter promotie hiervan wil Arco consumenten hierbij betrekken. Zij kunnen een foto maken van ‘een machtige eik, een adembenemende kastanjeboom of een beeldschone beuk’, deze delen op de Facebookpagina van Arco en de winnaar krijgt een geheel verzorgd weekend voor twee personen in de Achterhoek aangeboden. De actie loopt tot 1 november.

Tafels en bank
De Local Wood bestaat uit de tafel Base en de Base Bench, een bijpassende bank. Hout (uit de regio dus) en beton zijn de daarvoor gebruikte materialen. De tafel is leverbaar in rechthoekige, ronde en ovale vorm. Alle producten zijn leverbaar in verschillende beitskleuren en afwerkingen.

Special edition
Omdat Winterswijk tegen de Duitse grens aanligt, komt een deel van het hout uit Duitsland. Wie per se iets zoekt van eigen bodem kan kiezen voor de ‘special edition’ van de Local Wood collectie. Het hout hiervoor is afkomstig uit de Achterhoekse bossen van Stichting Geldersch Landschap en Kasteelen. Meubelen van deze special edition worden voorzien van een certificaat.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten