Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelfabrikant Joli lanceert speciale WK-tafel actie

De tafel is geschikt voor buitengebruik en heeft in het midden een glazen draaischijf die van onderen wordt verlicht. Wie nog meer wil, kan er ook speakers bij krijgen.

Sinds de overwinning van de Rode Duivels gisterenavond gaan de Belgen helemaal los. Meubelfabrikant Joli bedacht een leuk filmpje om de tafel Luna onder de aandacht te brengen. De ronde tafel heeft in het midden een glazen draaischijf die van onderen wordt verlicht door middel van ledverlichting. Gezellig voor buiten, want de tafel is beschikbaar in een outdoor uitvoering. Het tafelblad is van keramiek en dat is vlek- en krasvast. Hete schalen kunnen zo op het tafelblad worden gezet en vlekken zijn in een oogwenk verwijderd.

Rond of recht
Wie een tafel bij Joli koopt, krijgt nu een verlichte draaischijf (de Luna Light Disc) voor de helft van de prijs. Wie liever een rechthoekige tafel heeft, kan kiezen voor de Tapaz, een langwerpige een rechthoekige variant van de Luna Light Disc. Ook deze heeft aan de onderzijde verlichting.

Scoren
Joli maakte een filmpje met de tafel en twee jonge voetballers in de hoofdrol.  De voetballertjes houden probleemloos de bal omhoog terwijl zij een pirouette maken. Dit dankzij de draaischijf. Ook houden zij de bal in de nek, draaiend om hun as. Of over een paar weken de aanvoerder van het Belgisch elftal staand op zo’n tafel de wereldbeker omhoog kan houden, is afwachten. De fabrikant wacht dat niet af en probeert nu al met de actie-tafel te scoren.

De meubelfabrikant had een vooruitziende blik en liet vorig jaar op de Meubelbeurs Brussel al een prototype van de tafel zien. 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten