Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Mobiel meubilair geïnspireerd op flightcase

Marketingbureau Clever Strategy lanceert een meubellijn die is geïnspireerd op de flightcase. De meubels zijn met name geschikt voor mensen die snel een (mobiel) kantoor willen inrichten.
De lijn bestaat uit een zevental elementen: een bureau, een ladenblok, een archiefkast, een dressoir en een salon-, vergader- en statafel. Alle hebben als basis een flightcase, een degelijke met metaal versterkte koffer voor het vervoer van muziekinstrumenten, foto- of videoapparatuur, machines e.d. De meubels hebben – al dan niet ‘ingepakt’ – een handzaam kofferformaat en zijn in sommige gevallen voorzien van wieltjes wat de mobiliteit vergroot.

Flexibele werkplek
De achtergrond van de meubels ligt in de historie van marketingbureau Clever Strategy dat de meubels zelf op de markt brengt. Het bureau, opgericht in 2011, moest in het begin van hun bestaan regelmatig verkassen en dat betekende iedere keer gezeul met meubels. Om hier vanaf te zijn werden eigen meubels ontworpen en de nu geïntroduceerde meubellijn is hier een professioneel uitvloeisel van. Het idee van de flexibele werkplek wordt met de ‘Everywhere’-collectie op deze manier doorgevoerd tot in het meubilair.

Meer informatie: www.cleverstrategy.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten