Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Mobiele picknicktafel als Dutch Design in centrum Milaan

Het designmerk Weltevree is gespecialiseerd in buitenmeubilair en liet dat tijdens de beurs in Milaan zien in de natuurlijke habitat: buiten. De Tablebench werd door de stad gesleept en op diverse plaatsen neergezet.

Weltevree had op twee plaatsen tijdens de recent gehouden Milan Design Week een presentatie en  breidde dat uit door een van hun producten, de Tablebench, op verschillende plaatsen neer te zetten. Tegelijkertijd werd de 'tafelbank' praktisch gebruikt zodat een ontbijt in het park, een lunch op een plein en een aperatiefje nog wat later op de dag elders een goede manier was om het mobiele en multifunctionele karakter van het meubel te demonstreren.

Moderne picknicktafel
Het weer speelde goed mee dus kon er zorgeloos met de moderne picknicktafel worden gesleept.
Er waren een paar mogelijke plekjes uitgezocht, maar er was niks officieel geregeld, vertelt Britt Leeman die voor Weltevree zich met de pr bezig houdt. 'We hebben het gewoon gedaan en zijn nergens weggestuurd.'

Multifunctioneel en modulair
De Tablebench kun je gebruiken als bank met rugleuning als de benen naar 'buiten' steken. Draai je jezelf een halve slag dan is de leuning ineens een tafelblad en steek je je benen daaronder. Twee exemplaren tegen elkaar aanschuiven zorgen voor een echte picknicktafel. Er zijn twee groottes leverbaar; een tweepersoons en een vierpersoons.

Meer informatie: www.weltevree.eu

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten