Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuw cash & carry concept voor home, gift, garden & fashion branche

PW Markets (eigenaar van Trends & Trade en Tica) start cash & carry formule met Belgische groothandel Van Remoortel. Plaats van vestiging is Belsele, tussen Antwerpen en Gent.

Pand in Belsele waar inkoopcentrum wordt gevestigd. Vlnr: Winny de Cock sr (Van Remoortel), Robert Segers (Property Works / PW Markets),  Arriën van den Berg (Trends & Trade en Fashion Extras), Winny de Cock jr. (Van Remoortel).

Van Remoortel is toeleverancier van de bloemisterij en gebruikt daarvoor het cash & carry principe. PW Markets is eigenaar van Trends & Trade en Tica die volgens hetzelfde principe de home, gift en garden branche bedienen. Met FashionExtras doet PW Markets dat ook voor de fashion handel. Door een strategische samenwerking wordt binnenkort vanaf een plaats, het Belgische Belsele, de markt in België en Noord-Frankrijk bediend.

Shop-in-shop
Vanaf 1 oktober a.s. zullen beide partijen in Belsele (vlakbij St-Niklaas) een cash & carry formule realiseren waarin een zo’n vijftig (inter)nationale fabrikanten/importeurs uit de home, gift & garden wereld hun goederen in een eigen shop-in-shop aanbieden. Ook komt er per die datum ruimte voor 25 ondernemers op het gebied van modeaccessoires, kleding, sieraden en verzorgingsproducten.

Geografische uitbreiding
PW Markets en Van Remoortel bedienen met hun cash & carry concept dezelfde klantengroepen, maar zijn actief binnen andere landen en regio’s. PW Markets is met Trends &Trade en FashionExtras in Venlo en Tica in Aalsmeer sterk op de Nederlandse en (deels) Duitse markt, Van Remoortel is sterk in thuisland België en Noord-Frankrijk. Beide ondernemingen verwachten dat de strategische samenwerking voordelen zal bieden voor vraag- en aanbodzijde, zodat zowel de inkopende detaillist als de verkopende exposant er beter van wordt.

Meer informatie: www.trendstrade.nlwww.vanremoortel.bewww.tica.nlwww.fashionextras.com

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten