Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Directeur INretail vertrekt naar KNVB

Jan Dirk van der Zee, algemeen directeur van INretail, vertrekt bij de brancheorganisatie. Hij wordt directeur amateurvoetbal bij de KNVB.

Van der Zee werkte 16 jaar bij INretail, waarvan de laatste 11 jaar als directeur. Hij was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor een aantal organisatieveranderingen, zorgde voor krachtenbundeling en ging nieuwe samenwerkingen aan. Van der Zee was ook verantwoordelijk voor de integratie van CBW en Mitex tot INretail. ‘Hij maakte de organisatie klaar voor de nieuwe realiteit in het winkellandschap’, aldus een vandaag uitgegeven persbericht.

Lof
INretail voorzitter Jan Meerman zegt dat de organisatie Jan Dirk van der Zee gaat missen. ‘Hij kan met een uitstekend gevoel terugblikken op enerverende jaren, waarin de organisatie zich onder zijn leiding ontwikkelde tot de grootste non-food brancheorganisatie van ons land. Inmiddels maken we ons sterk voor de belangen van ruim 16.000 winkels.’ Van der Zee geeft als verklaring voor zijn overstap: 'De kans om van mijn passie - sport en voetbal in het bijzonder - mijn beroep te kunnen maken, komt maar één keer voorbij. Zo’n uitdaging kan ik alleen maar met beide handen aangrijpen.’
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten