Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Belgische fabrikanten geliefd bij lezers Interiors Monthly

Lezers van het Engelse vakblad blad kozen de in hun ogen beste leveranciers. Belgische bedrijven vallen in meerdere categorieën in de prijzen.

De lezers van het blad Interiors Monthly mochten de afgelopen maanden hun keus doen en ook de redactie van het magazine koos een paar favorieten, verdeeld over enige tientallen categorieën. Naast leveranciers van eigen bodem werden ook buitenlandse bedrijven beoordeeld waarbij vooral veel Belgische namen opduiken van Belgische leveranciers. De Best Overseas Flooring Manufacturer is Balta Broadloom, de Best Laminate Manufacturer is Quick-Step, IVC wordt winnaar in de categorie Best Vinyl Manufacturer en de Best Flooring Website is van Balterio. De redactie van het blad maakte ook keuzes en daaruit rolden Moduleo als winnaar in de categorie Sustainability gericht op Flooring en winnaar in de categorie Innovation in Flooring is voor iSense (collectie superzachte karpetten) van Associated Weavers.Gautier, 

Geen Nederlandse winnaars
Nederlandse namen komen niet voor in de lijstjes, wel een paar bedrijven uit andere Europese landen. Best Overseas Furniture Manufacturer is het Duitse Wiemann en Rauch is Best Bedroom Manufacturer, Natuzzi uit Italië wordt benoemd tot Best Leather Upholstery Manufacturer, de Best Recliner Manufacturer is Ekornes (bekend van het merk Stressless), het van oorsprong Zweedse Kährs mag zich tooien met de titel Best Solid/Engineered Wood Manufacturer en het Franse Gautier werd winnaar in de categorie Best Children's Furniture. Sealy (USA) werd winnaar in de categorie Best Bed Manufacturer de Best Marketing Support op het gebied van vloeren gaat naar Wools of New Zealand. Tot slot vonden de lezers de IMM Cologne de Best Furniture Exhibition.

Interiors Monthly
Interiors Monthly is een in Engeland uitgegeven vakblad dat bericht over vloeren, meubels en bedden. Doelgroepen zijn fabrikanten, groothandel, inkopers en detailhandel. Het heeft een oplage van 7500.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten