Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Dutch Design Dock: nieuwe beurs voor hogere segment

Op 11 en 12 september wordt in Nieuwegein Dutch Design Dock gehouden, een beurs voor (meubel)leveranciers uit het hogere segment. Het is tegelijkertijd met de najaarsbeurs in de Woonindustrie.



De nieuwe beurs Dutch Design Dock is de opvolger van de beurs die in 2016 en 2015 werd gehouden in The Wall, het aan de A2 bij Utrecht gelegen koop- en belevingscentrum annex geluidsscherm. Een dik dozijn designmerken hield daar twee jaar achtereen een soort super huisshow/kleine beurs. De komende beurs zal min of meer dezelfde deelnemers hebben, maar de locatie is gewijzigd. Gekozen is voor De Beursfabriek, voorheen bekend als de Home Boxx. De Beursfabriek ligt achter de Woonindustrie, vroeger bekend als het Home Trade Center.

A-merken
Dutch Design Dock presenteert zich met geselecteerde A-merken met dealers uit de woonbranche als doelgroep. Je zou het kunnen zien als een meet and greet tussen leveranciers en dealers, aldus Peter Seeman, directeur van Euretco Wonen. Retailorganisatie Euretco is organisator van de beurs, dit nadat de eerste twee bijeenkomsten door de deelnemers zelf weren verzorgd.
De datum van de beurs, 11 en 12 september, loopt parallel met de najaarsbeurs in de Woonindustrie die van 10 t/m 12 september plaatsvindt.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten