Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijblijfdag Raam & Vloer

Op 5 november organiseert WoonWerk in het HTC in Nieuwegein de bijeenkomst Raam & Vloer, een dag waarbij kennis, inspiratie en beleving zal worden gegeven. De dag is bedoeld voor verkopers in de woninginrichting.

Op de ‘bijblijfdag’ worden deelnemers bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen die direct betrekking hebben op het vakgebied van de verkoopadviseur op de winkelvloer. ’s Morgens is er een plenair programma, ’s middags zijn er meerdere workshops waaruit deelnemers ene drietal kunnen kiezen.

Concrete ervaringen
Asha Lalai profileert zichzelf als ‘professioneel consument’ en zal deelnemers confronteren met haar ervaringen die ze opdeed bij diverse woninginrichters. Steekwoorden bij haar verhaal zijn klantbeleving, consumentengedrag, omgevingspsychologie en nuchter boerenverstand. Zij zegt zich gespecialiseerd te hebben in ‘het blij maken van klanten’.  Kasper Klaarenbeek gaat in een interactieve workshop aan de slag om ‘inspiratie en concrete ervaringen te delen’. Hij zal met name ingaan op zaken als het creëren van merkwaarde en aangeven waar verbeterkansen liggen. Beiden vullen hiermee het ochtendprogramma.

Workshops
In de middag zijn er meerdere workshops. Chris Reutelingsperger van Erutan vertelt over milieuvriendelijk en duurzame tapijt, verkooptrainer Ben Mikx gaat in op ‘inspirerend klantcontact’ en René Manders van de Gordijnadvieslijn verzorgt een workshop over wat er allemaal mis kan gaan tussen het bestellen van gordijnen en het ophangen daarvan.
Benno Dijkhuis van Gerflor Benelux doet ene workshop over de voordelen van pvc, en Frank Vousten van ondervloerenleverancier Unifloor behandelt wat een verkoper over dit onderwerp moet weten. Ook zal iemand van Euretco vertellen over het thema 'van winkel naar ontwerpstudio'.

Subsidie
De dag wordt georganiseerd door de stichting WoonWerk. Deze organisatie ‘stimuleert professionalisering in de woonbranche’ dor het geven van scholing. Kosten voor de dag zijn 95 euro per persoon. Verkoopadviseurs in de woninginrichting ontvangen subsidie van WoonWerk en betalen 49,50 euro.

Meer informatie: www.werkeninwonen.nl
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten