Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Op skivakantie met Team 7

De Oostenrijkse meubelfabrikant Team 7 verloot via de site een aantal skivakanties voor het hele gezin. Team 7 wil zo het eigen land promoten onder het motto Aye love Austria waarbij Aye verwijst naar een stoel uit het omvangrijke meubelprogramma.

De actie is opgezet onder het motto Aye love Austria (I love Austria) in samenwerking met een toeristenbureau. Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen kunnen een reis winnen, inclusief halfpension en skipassen. Opmerkelijk is dat dit niet verbonden is aan een aankoop, iedereen kan meedoen. De actie loopt tot eind van dit jaar en de vakantie kan worden opgenomen tot eind 2014. De actie loopt in een zevental landen (vandaar de pay off 7 x 7) waarbij per land een winnaar is.

Duurzaamheid
Team 7 produceert massief houten meubelen en biedt een zeer uitgebreid programma. Complete woonprogramma’s met kasten, tafels en stoelen, slaapkamers met bedden en kasten en zelfs keukens. Alles is van hoge kwaliteit waarbij duurzaamheid in alle opzichten hoog in het vaandel staat. Er wordt uitsluitend Europees hout gebruikt en het hout wordt niet gelakt, maar behandelt met natuurlijke kruidenolie. Afval wordt zoveel mogelijk vermeden en leveranciers moeten voldoen aan hoge mileu-eisen. Energie komt uit waterkracht, wind en biomassa. 

Sterke groei
Team 7 positioneert zich in het hoge marktsegment en profileert zich duidelijk met een groen imago wat steeds meer wordt gecombineerd met design. Zo won het bedrijf begin dit jaar op de meubelbeurs IMM de interior innovation award voor de stoel Aye. Het bedrijf werd opgericht in 1959 en kent vooral de laatste jaren een sterke groei. In 2011 steeg de omzet met 12% tot 77 miljoen euro en voor 2014 ligt het streefcijfer op 100 miljoen euro. 81% van de omzet komt uit het buitenland. Al ver voordat het duurzaamheid zijn intrede deed, profileerde Team 7 zich als fabrikant die ‘natuurlijke producten’ levert. Met trots wijst men naar de geschiedenis en hanteert de slogan ‘It’s a tree story’.

Nederlandse markt 
Sinds twee jaar is Team 7 actief in de Benelux waarbij met name in België de zaken voorspoedig gaan. Nederland blijft relatief nog een beetje achter, mede vanwege de voorzichtige consument en de vrijwel vastgelopen huizenmarkt. Diverse zaken hebben producten opgenomen waarbij het niet alleen gaat om woonprogramma’s. Zo staan bij Sijben in Roermond diverse keukens van de Oostenrijkse fabrikant.

Meedoen met de actie om een wintersportvakantie te winnen? Zie hiervoor http://www.team7.at/nl/home

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten