Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Opening eerste Bopita store

Bopita, leverancier van kinder- en jeugdkamers, opent vandaag de eerste Bopita Store in de Van Gils Woonpromenade in Oldenzaal. Hiermee zet de leverancier de eerste stap naar branding van het merk. Een tweede winkel volgt binnenkort. 

De Bopita store beslaat 1300 m2 en bevat de hele collectie van de fabrikant/groothandel uit Elst (Gld). De collectie wordt gepresenteerd door middel van volledig ingerichte kamers. Dat wil zeggen dat naast de bedden, kasten en bureaus de kamers voorzien zijn van bureaustoelen, kleden, sierkussens, verlichting, zitzakken en diverse accessoires. Ook het behang speelt een belangrijke rol in het completeren van de diverse kamers. Alle producten zijn direct verkrijgbaar in de store. De winkel biedt ‘alles voor de trendy slaapkamer voor kids van 3 tot 18 jaar’.

Inspiratie voor jonge ouders
Bopita levert aan babyspeciaalzaken en aan meubelzaken die zich meestal alleen richten op jeugd- en tienerkamers. ‘In Nederland is er geen landelijke keten die zich richt op kinder- en jeugdkamers’, aldus Mariëtte Bal van Bopita. ‘Wij zien dat babyspeciaalzaken het moeilijk hebben en consumenten zijn terughoudend in hun uitgaven. Ook zien we dat er op internet veel gestunt wordt met prijzen. Veel dealers geven korting en als die tendens doorgaat, houdt geen enkele retailer het vol. Met onze eigen winkel willen we met creativiteit hier tegenwicht aan geven. De winkel moet inspiratie geven aan jonge ouders en zou je kunnen zien als branding van het merk.’

Ombouwbare bedden
De kinder- en jeugdkamers worden in de winkel gepresenteerd in verschillende stijlen zoals romantisch, modern, landelijk, stoer en kleurrijk. In totaal staan er in de store 90 bedden variërend van juniorbedden in de maat 70 x 150 cm tot tienerbedden van 90 x 200 cm. Een belangrijk onderdeel van het totale assortiment bestaat uit het meubelprogramma Combiflex wat bestaat uit ombouwbare bedden. Basis daarvan is een gewoon eenpersoonsbed dat is om te bouwen tot half hoogslaper, hoogslaper, hoogslaper XL, compactbed en een zogeheten boomhutbed.

Nieuwe stores
De Bopita store in Oldenzaal is de eerste in een rij. Op 15 oktober volgt een vestiging in Weert en in 2013 zullen nog meerdere stores volgen.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten