Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Oranje koorts nog niet aanwezig

Het Europees kampioenschap voetbal leidt nog niet tot oranjekoorts. Zo’n 3 weken voordat het toernooi begint zijn de eerste tekenen van een oranjevirus zichtbaar, maar de temperatuur is nu nog aan de lage kant. Welk virus gaat zorgen voor echte koorts?

Vanaf 1990 volgt onderzoeksbureau Trendbox de ontwikkeling van ‘oranjekoorts’, voorafgaand aan en tijdens grote voetbaltoernooien. Afgaande op zaken als interesse, houding en gedrag komt onderzoeksbureau Trendbox medio mei op een temperatuur van 35 graden. Dat is vrij laag, maar dat is normaal, zo blijkt uit de historie. We komen altijd langzaam op gang.
Echt lekker inhaken op wat gaat komen, is nog niet aan de orde hoewel verschillende bierbrouwers, supermarktketens en andere grote retailers langzaam de consument opwarmen voor het toernooi dat 8 juni begint.

Scoren met behang
Naast petjes, toeters, vlaggetjes en andere prullaria zullen er ongetwijfeld echt opvallende zaken komen, maar dat is nog even afwachten. Bedrijven die zich richten op de woonbranche spelen over het algemeen magertjes in op de oranjegekte en ook oranje fauteuils, grastapijt of een speciale reservebank zijn nog niet in de winkels gesignaleerd. Behangproducent BN International is al wel zover en plakt een zestal nieuwe prints aan de bestaande collectie No Limits (collectie Boyz) met oranje en groen als hoofdkleuren. Voor winkeliers die hiermee willen scoren is een etalagepakket beschikbaar met leaflets, een banier en een stoepposter.

EK-pool Woonwerk
Opleidingsinstituut Woonwerk organiseert een EK-pool waar mee je een kadocheque van 450 kan euro winnen. Andere prijzen zijn een kratstoel, een ‘kekke’ USB-stick of een waardebon van 100 euro. De eerste kratstoel is er al uit en ging naar winkel De Bedweters in Alkmaar.

Heeft u een leuke actie gekoppeld aan het EK voetbal? Gaat u de etalage speciaal inrichten? Haakt u op een leuke manier in op het oranjevirus dat ongetwijfeld de kop gaat opsteken? Stuur ons uw info + foto en wij plaatsen het op de site.

Zie ook: www.werkeninwonen.nl en nolimits.bnint.com. Weten wat anderen doen en welke acties er lopen? Kijk op www.oranjebarometer.nl

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten