Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Parket Ambachtsdagen PPC doorslaand succes

Onder grote belangstelling begon PPC (Plinten en Profielencentrale) gisteren in eigen huis met de twee dagen durende Parket Ambachtsdagen. Klanten + familie bezochten massaal het evenement. 

Gesteund door het fraaie weer plus de aanwezigheid van een complete kermis togen klanten van groothandel PPC naar Wijk bij Duurstede voor een combinatie van huisshow/beurs/opendag/informatiemarkt. Leveranciers van de groothandel waren aanwezig voor (product)presentaties, er waren diverse lezingen en workshops om de kennis bij te spijkeren, buiten was een markt met ambachtslieden die lieten zien wat je met hout kunt doen en het geheel werd voorzien van uitgebreide catering.

Compleet assortiment
Tegelijkertijd konden bezoekers een rondleiding krijgen door het gebouw dat in 2017 een forse uitbreiding ondergaat want de groei van de Plinten en Profielencentrale is enorm. De groothandel, begonnen in 1999, is in minder dan twee decennia uitgegroeid van een leverancier van plinten en profielen naar een totaalleverancier voor alles voor harde vloeren als parket, laminaat en pvc. Van plint, rozet en potje lak tot een enorm assortiment complete vloeren is alles uit voorraad leverbaar. Klanten kunnen tweemaal per week hun bestelling franco thuis krijgen en er zijn afhaalcentra in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Uitbreiding
Inmiddels kijkt PPC verder dan de parketteur, veruit de belangrijkste klantendoelgroep, en wordt gestaag de woninginrichter gepaaid. Sinds vorig jaar is er een bescheiden programma raamdecoratie beschikbaar, sinds kort horen daar ook karpetten bij. Want, zo is de achterliggende gedachte, op vele laminaat- en parketvloeren komt een kleed te liggen.



NK Parketleggen
Voor de gelegenheid heeft PPC deze twee dagen het Nationaal Kampioenschap Parketleggen in huis, een wedstijd die de laatste jaren werd gehouden tijdens de beurs Vakdagen Parket en Woninginrichter. De wedstrijd (27 deelnemers) trekt logischerwijs veel belangstelling en later deze dag volgt de uitslag.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten