Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Parketteurs gezocht voor meedenken over invoering meestertitel

Het Hoofdbedrijfschap Ambachten zoekt parketteurs om gezamenlijk standaarden te ontwikkelen die nodig zijn voor de invoering van de titel Meester parketteur.

Het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) wil samen met de parketbranche ‘standaarden voor excellentie’ gaan formuleren. De te ontwikkelen standaarden geven aan wat het hoogst haalbare is in het parketvak. Wie hieraan voldoet, kan zich tooien met de titel Meester parketteur. Om de eisen voor zo’n titel goed te omschrijven, is het HBA op zoek naar parketteurs die mee willen denken met de formulering van deze standaarden. Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Hans van Noort van het HBA, e-mail: h.vannoort@hba.nl.

Aandacht voor ambacht
Op diverse fronten zijn er mensen in de parketbranche bezig met de professionalisering van parketteurs. Zo is het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs bezig met een eigen meestertitel, maar ondersteunt het ook de actie van het HBA.
De actie van het HBA voor de parketteurs staat niet op zich. Het HBA startte afgelopen jaar met een offensief om de meestertitel in te voeren in een aantal branches. Daartoe werd onder meer het Platform Ambachtseconomie in het leven geroepen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten